Adviesraad lid- Janine Jongepier

Op donderdag 21 april 2022 vindt de 10e jubilieum editie van HRM in de overheid plaats in congrescentrum Spant! te Bussum. HRM in de Overheid is reeds 10 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen verantwoordelijk voor Personeel, Organisatie, Inhuur en Arbeid, werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid.

Janine Jongepier, Secretaris van het College voor Arbeidszaken VNG, Secretaris werkgeversvereniging Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties is lid van de adviesraad van het congres HRM in de overheid.

Janine zegt: “Corona heeft onze wereld op de kop gezet. Trots op de flexibiliteit van medewerkers en organisaties, continuïteit van dienstverlening was en is er! HRM is hier ongelooflijk belangrijk in. We zijn nog steeds in transitie, met andere woorden werk aan de winkel voor HRM.”

Janine haar werkterreinen zijn: Bestuur en organisatie, arbeidsverhoudingen, arbeidsvoorwaarden en pensioenen, informatietechnologie en veiligheid, (digitale) dienstverlening, duurzame inkoop. Daarnaast is ze een liefhebber van openbaar bestuur en samenleving.

Heeft u een inspirerende praktijkcase toegespitst op de overheidssector en bent u werkzaam in de overheid? Dien dan vóór 1 februari uw suggestie in!

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN