Adviesraad lid- Rob van Berlo

Op donderdag 21 april 2022 vindt de 10e jubilieum editie van HRM in de overheid plaats in congrescentrum Spant! te Bussum. HRM in de Overheid is reeds 10 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen verantwoordelijk voor Personeel, Organisatie, Inhuur en Arbeid, werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid.

Rob van Berlo, Adviseur ontwikkeling & implementatie (P&O), Gemeente Den Haag is lid van de adviesraad van het congres HRM in de overheid.

Rob zegt: “Oude gewoonten en patronen doorbreken, is misschien wel de grootste uitdaging voor een overheid die moet vernieuwen. Dat geldt ook voor HRM zelf. HRM kan die vernieuwing alleen faciliteren wanneer het zichzelf kritisch kan bevragen en heruitvinden. En vervolgens niet te veel denkt maar handelt: prikkelend; soms buiten de lijntjes.”

Rob zijn specialties: HR activism. Creativity facilitation. Making noise. Taking the stage. Wuwei.

Heeft u een inspirerende praktijkcase toegespitst op de overheidssector en bent u werkzaam in de overheid? Dien dan vóór 21 januari uw suggestie in!

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN