Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden kiest voor werkgeluk

Medewerkerstevredenheid meten? Focus liever op Werkgeluk!

Maarten van Halderen vertelt over de keuze die de Gemeenschappelijk Regeling Drechtsteden (GRD) heeft gemaakt voor werkgeluk. De GRD werkt voor de 7 gemeenten in de Drechtsteden. De keuze voor werkgeluk startte met de vervanging van het traditionele MTO (medewerkerstevredenheidsonderzoek) voor het meten van werkgeluk.

Lucas Swennen neemt de deelnemers mee in waarom de focus op werkgeluk belangrijk is; hoe kun je werkgeluk meten (en hoe staan de deelnemers er zelf voor?) en wat leveren de resultaten op voor medewerkers, teams en de organisatie?

Laat je inspireren door de sprekers!
Maarten van Halderen, HR- en Organisatieadviseur, de Drechtsteden
Lucas Swennen, mede-eigenaar, HappinessBureau

Op de foto: Links Gea Peper, in het midden Paul van den Wijngaart (directeur Drechtsteden) en rechts Lucas Swennen van het HappinessBureau.

Over HRM in de Overheid – donderdag 11 april 2019
HRM in de Overheid is reeds 8 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR professionals, directie/bestuur, gemeentesecretarissen en lijnmanagers werkzaam in en voor de overheid. Van rijksoverheid, gemeenten en provincies tot landelijke overheden als waterschappen, politie, brandweer en ZBO’s. U bent in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid en wat dit betekent voor u. We delen visies en ervaringen, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden om deze Transformatie als HR koers te geven. Deze dag staat in het teken van samenwerken, kennisoverdracht en kennisdeling.

Kom met 3 personen voor slechts € 295,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN