Organisatieontwikkeling is relevanter dan ooit

Met de komst van de WNRA en de WAB stond 2019 voor veel overheidsorganisaties in het teken van juridische en technische ontwikkeling. Op dit moment zitten we, door de coronacrisis, met zijn allen in een heel andere ontwikkeling. En dat vraagt veel. Van medewerkers, leidinggevenden en zeker ook van de HRM’er. Op 2 april lanceerde Marc Oonk zijn eerste boek: DNA van ontwikkeling, de reisgids voor organisatieontwikkeling. En hoewel hij bij het schrijven ervan nooit de situatie waarin we ons nu bevinden kon verwachten, is de inhoud toepasselijker dan ooit.

De HRM’er van vandaag de dag heeft de belangrijke taak om de veranderingen die op ons af komen in goede banen te leiden en om te zetten in ontwikkeling. Duidelijke communicatie, het formuleren van heldere en gedragen doelen en het creëren van zelfinzicht en inzicht in de ander zijn daarbij essentiële elementen. Aan de hand van een 12 stappenmodel doorloop je alle fases die je tegenkomt als jouw organisatie in beweging is. Met de juiste hulpbronnen, voorbeeldcasussen en praktijkervaring leer je alles wat je nodig hebt om van verandering naar ontwikkeling te gaan.

Tijdens HRM in de Overheid nemen Marc Oonk en Lisa Wouters je tijdens hun praktijkcase mee in de wondere wereld van verandering en ontwikkeling.  

 

 

 

 

De praktijkcase wordt aangeboden
door hoofdsponsor Driessen
Bij Driessen zetten wij alles op alles om mensen die in de overheid, het onderwijs, de zorg of de cultuursector willen werken te verbinden aan werk. Jaarlijks zijn er meer dan 15.000 medewerkers via ons aan de slag bij organisaties in de publieke sector. Het op de juiste wijze regelen van de formele kant van het werkgeverschap is voor ons vanzelfsprekend. Speerpunt van onze dienstverlening is de invulling die wij geven aan Goed Werkgeverschap en daarbij staat het werkgeluk van onze (flexibele) medewerkers centraal.

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS