Adviesraad

Ook deze 10e jubileum editie van het jaarcongres HRM in de Overheid bieden we een inspirerend programma met keynote sprekers, praktijkcases, workshops en interactieve sessies. Samen met de adviesraad maken we hierin een zorgvuldige afweging en zijn we op dit moment op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen die aansluiten bij het thema toegespitst op de overheidssector. Heb je suggesties? Bekijk de voorwaarden en dien vóór 21 januari jouw verhaal hier in!

De adviesraad:

Paulien Huizenga, Adviseur met passie voor organisatieverandering en Directeur Bonte Bij “De grote uitdaging van de overheid is het verbinden van de variabele en soms rommelige werkelijkheid van de uitvoering met de rechtlijnige, technische en vaak politieke (beleids-) afspraken. HRM moet daarin een strategische verbinder zijn.”

Lucas Swennen, Co-Owner, HappinessBureau “We bewegen meer en meer toe naar het centraal stellen van de medewerker in de organisatie.
Omdat florerende medewerkers en een positieve medewerkersbeleving (EX) de uitdagingen van HRM in de overheid, zoals het aantrekken en behouden van betrokken en bevlogen medewerkers, positief beïnvloedt.”

Antoinette Vriend, senior transformatie consultant, Omnifocus Business Solutions B.V. , gastauteur FlexNieuws m.b.t. Flex/Inhuur Overheid “Een vernieuwende HRM aanpak binnen de overheid is noodzakelijk om in de toekomst impact te maken. Er liggen grote uitdagingen op het snijvlak van technologie en mens enerzijds en flexibiliteit anderzijds die een strategisch perspectief vereisen. HRM is de business partner die meedenkt vanuit een bedrijfskundige en psychologische achtergrond.”

Rob van Berlo, Adviseur ontwikkeling & implementatie (P&O), Gemeente Den Haag “Oude gewoonten en patronen doorbreken, is misschien wel de grootste uitdaging voor een overheid die moet vernieuwen. Dat geldt ook voor HRM zelf. HRM kan die vernieuwing alleen faciliteren wanneer het zichzelf kritisch kan bevragen en heruitvinden. En vervolgens niet te veel denkt maar handelt: prikkelend; soms buiten de lijntjes.”

Janine Jongepier, Secretaris van het College voor Arbeidszaken VNG, Secretaris werkgeversvereniging Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties “Corona heeft onze wereld op de kop gezet. Trots op de flexibiliteit van medewerkers en organisaties, continuïteit van dienstverlening was en is er! HRM is hier ongelooflijk belangrijk in. We zijn nog steeds in transitie, met andere woorden werk aan de winkel voor HRM.”

Paul Bos, Afdelingshoofd Advies Zuiveren, Waterschap Aa en Maas “Vertrouwen in mensen en ze helpen zich te ontwikkelen is de sleutel van succesvolle organisaties.
Schep het klimaat voor een lerende organisatie en geef medewerkers daar een rol in! Wanneer de meeste organisaties dat doen is het niet erg wanneer mensen bewegen en hun vleugels uitslaan.”

Lisa Wouters, Directeur, Driessen “De nijpende tekorten op de arbeidsmarkt, hybride werken en de balans tussen flexibel en vast. De wereld van werk verandert snel en HR in de overheid maakt zich op voor spannende nieuwe uitdagingen. Hoe blijf ik een aantrekkelijk werkgever? Hoe vind en bind ik nieuwe medewerkers? En hoe blijven we met elkaar verbonden op afstand? Ik denk dat HRM de sleutel tot een succesvolle overheid van de toekomst is.”

Frank Mester, Chief Digital Officer, MvR Digital Workforce “De rol van HRM bij de komst van de Digital Workforce; een simpele eye-opener waar iedereen bij HRM mee te maken gaat krijgen.”

HRM in de Overheid is reeds 10 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid.

Save the date: donderdag 21 april 2022. Schrijf je in voor 21 januari 2022 en ontvang € 100,- korting! Je betaalt slechts € 245,- excl. BTW. De tweede en derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie ontvangt 50% korting.  Meld je aan!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN