Call for papers HRM in de Overheid geopend

De 9e editie van HRM in de Overheid vindt plaats op donderdag 16 april a.s. in congrescentrum het Spant te Bussum.We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen die aansluiten bij het thema, toegespitst op de overheidssector. Heeft u suggesties voor een interessante actuele praktijkcase, praktische tips, thema’s of een heldere visie? Of zijn er ervaringen buiten de overheidssector, maar ziet u raakvlakken binnen het thema? Bekijk de voorwaarden en dien vóór 17 januari een suggestie in.

Ook dit jaar bouwen we aan een inspirerend programma. We delen visies en ervaringen over actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid en wat dit betekent in de praktijk:

 • Flexibilisering van arbeid en HR
  We voeren de dialoog over de rol die HR speelt bij het flexibel houden of maken van de organisatie waarin ze werken. Hoe kijken we naar vast en Flex? Welke gevolgen heeft de wet DBA?
 • Duurzaam HR-beleid
  We delen ervaringen en inzichten over de rol van HR bij beter organiseren, diversiteit, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid.
 • Leiderschap en HR
  Wat verandert er aan de positie van HR in een sterk veranderende organisatie? Wat betekent dit voor eigenaarschap, andere manieren van leiderschap en (zelf)sturing?
 • Organisatieontwikkeling en cultuurverandering
  Welke HR-transformatie is nodig om goed in te kunnen spelen op alle interne en externe veranderingen?
 • Trends en HR
  Welke veranderingen (van buitenaf) komen er op ons af, hoe kunnen we richting geven aan de digitale transformatie en evolutie naar een netwerkmaatschappij?

HRM in de Overheid is het jaarcongres voor en door HR, directie/bestuur, teamleiders/-managers, adviseurs en medewerkers, implementatiemanagers, projectleiders en overheidsmanagers verantwoordelijk voor Personeel, Organisatie, Innovatie en Arbeid werkzaam in de overheid.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN