Onboarding binnen de Gemeente Vught

Gemeente Vught investeert veel tijd en moeite om de juiste mensen aan te nemen… Om de nieuwe collega’s goed wegwijs te maken binnen deze mooie gemeente en te vertellen wat werken binnen een gemeentelijke organisatie nou precies inhoudt hebben wij Appical ingezet om hen te voorzien van dat o zo belangrijke ‘Warme Welkom’. Zonder dat de menselijke factor uitgeschakeld wordt gebruiken wij ‘de techniek’ om dit proces vloeiend te laten verlopen!

Laat je inspireren tijdens HRM in de Overheid door
Noor Zoontjes, HR Adviseur bij Gemeente Vught

De praktijkcase vindt plaats van 10.50-11.30 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Overheid op donderdag 16 april. Bekijk hier het volledige programma.


De praktijkcase wordt aangeboden door Appical

Appical… Vele overheidsorganisaties maken gebruik van ons platform om nieuwe collega’s wegwijs te maken binnen de organisatie. Men weet van tevoren hoe de eerste dagen eruit zullen zien. Appical helpt uw organisatie om personeel sneller ‘up and running’ te krijgen, langer te binden en de betrokkenheid te verhogen. Bezoek gedurende de dag de stand van Appical voor een uitgebreide demo van het onboardingprogramma.

Kom met 3 personen voor slechts € 295,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN