Successen én lessen van het online leerplatform bij Provincie Noord-Brabant

In 2017 lanceerde Provincie Noord-Brabant hun online leeromgeving ‘De BrabantAcademie’. Een van de doelstellingen hierbij was om in het eerste half jaar minimaal 600 medewerkers actief te krijgen. Dit doel werd ruim behaald. Inmiddels zijn we 3 jaar verder en is het online leerplatform van SkillsTown een gegeven binnen de Provincie. Tijdens deze sessie vertelt Lisan van der Lee, implementatie consultant bij SkillsTown hoe zij samen met Provincie Noord-Brabant een effectieve online leeromgeving heeft neergezet en welke lessen daaruit zijn getrokken.

Lisan van der Lee,
Implementatie consultant bij SkillsTown

De praktijkcase vindt plaats van 10.50-11.30 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Overheid op donderdag 1 april. Bekijk hier het volledige programma.

SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Via on demand learning stelt SkillsTown bedrijven, organisaties en hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. In de vorm van honderden online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.

Over HRM in de Overheid – donderdag 1 april 2021
HRM de Overheid is reeds 9 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid. Het thema in 2021 ‘De HR Relatie in een transformerende overheid: vertrouwen, verbinding en vakmanschap’

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN