Terugkijken webinar: Maak je comeback!

Over de HELDEN, de KUNDE en de KUNST

Op donderdag 16 april hebben we een live webinar gehost met een sneak-peek richting de bijdrage van Hans van Breukelen en Benno Diederiks. Deze webinar ging over ‘Maak je comeback. Een veerkrachtige en vitale overheid creëer je zelf!’ Juist nu, in deze complexe tijd, willen zij u inspireren. Hoe gebruik je jouw ervaringen in deze complexe tijd in jouw voordeel? Van doemdenken naar DOENdenken, van competenties naar vakmanschap en van zelfsturing naar teamsturing.

Hans van Breukelen prijst de HELDEN van nu, in onze vitale sectoren en staat stil bij ieders gezondheid. Het zijn bijzondere tijden. Hij ziet het ook als een opfrisperiode en geeft aan dat we juist deze periode onszelf opnieuw kunnen uitvinden. Word ook een held en creëer jouw heldenteam. Aan de hand van de comeback methode neemt Benno Diederiks ons in vogelvlucht mee langs deze 8 stappen: vallen, drang, inzicht, willen, kunnen, durven, mogen en regie. Focus op de kunde en de kunst! Op zoek naar realisatiekracht, autonomie, vitaliteit en veerkracht. Hoe leid jij jouw comeback, van jezelf, jouw team en jouw organisatie. Juist nu een oproep aan HR om aan het roer te staan!

Wil je hier meer over weten? Kijk dan het webinar hier terug en hopelijk tot 1 oktober, live op het congres HRM in de Overheid!

Over het congres HRM in de Overheid
We boden dit webinar aan omdat het congres HRM in de Overheid uitgesteld is naar donderdag 1 oktober. HRM in de Overheid is reeds 9 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid.

Het complete programma van het congres kunt u hier terugvinden.

Over de sprekers

  • Benno Diederiks, Coach en ontwikkelaar van de comeback-methode. Samen schreven zij het boek ‘Maak je comeback’.
  • Hans van Breukelen, ex-voetbalinternational en RVC bij PSV. Onderwijskundige van huis uit. Ervaringsdeskundige als het gaat om topsport, talentontwikkeling, doorzettingsvermogen en besturen.

Deelname
Uiteraard kunt u het congres zorgeloos bijwonen en zullen we zorgen voor de juiste maatregelen indien noodzakelijk. Maak t/m 1 juli gebruik van de mogelijkheid om met 4 personen in te schrijven voor slechts € 295,-. (non-profit). Zo ben je in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid. Schrijf in via met de volgende code: NMPT

Let op: deze code is geldig t/m 1 juli, daarna geldt het reguliere tarief.

Hopelijk zien wij u terug op donderdag 1 oktober!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN