Verplaatsing congres HRM in de Overheid naar 1 oktober

Het congres HRM in de Overheid stond gepland voor donderdag 16 april in het Spant te Bussum. Gezien de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn wij door overmacht en berichtgeving vanuit de overheid en RIVM genoodzaakt dit congres te verplaatsen naar het najaar. Wij willen graag de kwaliteit van het congres kunnen waarborgen en dit is de enige manier om dat te kunnen garanderen.

Tot op heden was er in de aanloop naar de realisatiedatum voor ons geen enkele aanleiding – behalve de COVID-19 berichtgeving – om tot verplaatsing over te gaan. Deelnemersaantallen liepen voor op prognose (t.o.v. voorgaande jaren), marketing, programmering en inhoud en sponsoring verliepen volgens verwachting. Daarom is het jammer dat we alsnog tot deze keuze worden gesteld.

Wij hebben in samenwerking met onze partners, sprekers en locatie een nieuwe datum vastgelegd.

Save the date: donderdag 1 oktober 2020
Locatie: Spant te Bussum

Zorgeloze inschrijving en deelname
U kunt zich zorgeloos inschrijven voor en deelnemen aan onze congressen. Mocht u verhindert zijn of toch ziekteverschijnselen* vertonen, kunt u uiteraard kosteloos een collega in uw plaats laten gaan. Wij vragen u in dit geval contact met ons op te nemen.
*Wij adviseren bezoekers om geen congressen te bezoeken wanneer zij last hebben van verkoudheidsklachten of koorts, dan wel in de afgelopen twee weken in een risicogebied zijn geweest.

Huidige inschrijvingen worden automatisch overgezet naar de nieuwe datum. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn op deze datum, kunt u kosteloos een collega in uw plaats sturen. Gelieve ons hier wel van op de hoogte te brengen. Dit kan via Eva Verhappen, eva@ckc-seminars.nl

Aangezien het hier gaat om een verplaatsing, blijven onze algemene voorwaarden van toepassing.

Kom met 3 personen voor slecht € 295,-
Iedere 2e en 3e inschrijving van dezelfde organisatie neemt gratis deel.

Het programma
Het grootste deel van het programma, zo niet het gehele programma, zal worden doorgeplaatst naar de nieuwe datum. Indien er grote wijzigingen zijn, zullen we u uiteraard op de hoogte brengen.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u toch nog vragen hebben? Neem dan contact met ons op via 040-2146200.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN