Terugblik HRM in de Overheid

Vol trots kijkt CKC Seminars terug op deze succesvolle en inspirerende 7e editie van het jaarcongres HRM in de Overheid. We delen visies en ervaringen, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid en wat dit betekent voor jou. Deze dag staat in het teken van samenwerken, kennisoverdracht en kennisdeling.

Overheid in transformatie. HR als gids in deze koersverandering.
Vertrouwen – Verbinden – Vernieuwen – Vooruitkijken
Simon Douw heet iedereen als dagvoorzitter welkom. Hij neemt de bezoekers aan de hand van het Baanbrekers Canvas mee op reis. Het Baanbrekers Canvas daagt je uit om jouw organisatie te zien als voedingsbodem voor mensen die verandering brengen. Je brengt in kaart hoe je Baanbrekers in staat stelt hun vernieuwingskracht in te zetten én waar het nog beter kan. Keynote spreker Allard Droste trapt af en laat op zeer interactieve wijze en in alle eenvoud zien hoe het ook anders kan. Met vertrouwen, loslaten en durf kunnen mensen veel meer dan we deken. Weg met de vaste structuur. Volg de droom. Richt het in zoals je zelf ook het liefst gaat werken. Hierdoor gaat volgens Allard plezier en effectiviteit hand in hand en kunnen alle medewerkers meer mede-ondernemers worden.
Na de lunch laat zangeres en harpiste Angeline Schoor de bezoekers in een muzikaal intermezzo kennismaken met muziek van wind en water. Keynote Yardena Shitrit vertelt vervolgens in een college-tour setting over haar visie op HRM en haar ervaringen bij de gemeente Amsterdam en andere organisaties.
In de afsluiting leert Cyriel Kortleven de deelnemers hoe je problemen kunt ombuigen naar opportuniteiten (YES). Hoe je in zeer korte tijd een groot aantal alternatieven kunt bedenken (AND). En hoe je praktische tips toepast om echt in actie te komen en te leren van je fouten (ACT).
Tijdens de pauzes, diverse innovatieve praktijkcases, interactieve verdiepingssessies en workshops krijgt iedereen voldoende inspiratie om het samenwerken, veranderen en innoveren in de overheid vorm te gaan geven. Kortom, volop kennis, interactie en beleving tijdens HRM in de Overheid dit jaar!

Sfeerimpressie
Wil je nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij je niet aanwezig kon zijn? Of heb je de vorige editie van het congres gemist en wil je toch graag een indruk krijgen? Je vindt hier een uitgebreide sfeerimpressie van deze editie van HRM in de overheid.

CKC Seminars is initiatiefnemer en organisator van het jaarcongres HRM in de Overheid en dankt alle sprekers, hoofdsponsor Driessen, partners, media en het Spant voor de medewerking. Wil je volgend jaar ook bij de 8e editie als bezoeker aanwezig zijn? Noteer nu alvast de nieuwe datum in je agenda: donderdag 11 april 2019.

OVERZICHT NIEUWS