Participanten 2023

De volgende participanten maken HRM in de Overheid 2023 mede mogelijk. Heeft jouw organisatie ook interesse in participeren? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact op met Bente van de Put via +31(0)40-2146207, of vul het formulier in.

Hoofdsponsor

Driessen - www.driessen.nl
Bij Driessen zetten wij alles op alles om mensen die in de overheid, het onderwijs, de zorg of de cultuursector willen werken te verbinden aan werk. Jaarlijks zijn er meer dan 15.000 medewerkers via ons aan de slag bij organisaties in de publieke sector. Het op de juiste wijze regelen van de formele kant van het werkgeverschap is voor ons vanzelfsprekend. Speerpunt van onze dienstverlening is de invulling die wij geven aan Goed Werkgeverschap en daarbij staat het werkgeluk van onze (flexibele) medewerkers centraal.

Partners

Appical - www.appical.net
Appical... Vele overheidsorganisaties maken gebruik van ons platform om nieuwe collega’s wegwijs te maken binnen de organisatie. Men weet van tevoren hoe de eerste dagen eruit zullen zien. Appical helpt uw organisatie om personeel sneller ‘up and running’ te krijgen, langer te binden en de betrokkenheid te verhogen. Bezoek gedurende de dag de stand van Appical voor een uitgebreide demo van het onboardingprogramma.

Hellopublic - www.hellopublic.nl/
Het is niet vreemd dat werven van personeel lastig is. Lokale overheden worstelen met een imagoprobleem en de beste kandidaten zijn meestal niet actief op zoek naar een baan. Je bereikt ze daarom niet met enkel een vacature op jullie eigen website. We maken overtuigende werken bij-sites, ontwikkelen gerichte targetingcampagnes en zetten onze vacaturesite Gemeentebanen.nl in. Daarbij gaan we altijd uit van de kandidaat. Zo overtuigen we zelfs de latente zoeker te reageren. Hellopublic is dé recruitmentpartner voor gemeenten en lokale overheden. Wij vinden altijd de beste kandidaat voor jouw vacature. Gegarandeerd!

SEP - sep.nl/
SEP is dé e-learningspecialist voor de overheid. Ruim 200 gemeenten kiezen al voor SEP. Onze e-learning heeft een sterk didactisch concept en sluit aan bij de kennisbehoefte en werkpraktijk van ambtenaren. Onze adviseurs begeleiden op permanente educatie en adviseren over het bevorderen van het leren. Leren en ontwikkelen doe je met SEP.

SkillsTown - skillstown.com/
SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Via on demand learning stelt SkillsTown bedrijven, organisaties en hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. In de vorm van honderden online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.

Sponsoren

Exposanten

Communicatiepartners

Initiatief en organisatie

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN