Aanmelden

Tot op heden zal het congres HRM in de Overheid in fysieke vorm doorgang vinden op 1 oktober 2020 in ‘T Spant.

Aangezien we uw gezondheid belangrijk vinden, volgen we de richtlijnen van de overheid en het RIVM: we treffen de noodzakelijke maatregelen rondom hygiëne, 1,5 meter afstand en looproutes. U zult t.z.t. geïnformeerd worden over de details.

U kunt zich zorgeloos inschrijven voor en deelnemen aan onze congressen. Mocht u onverhoopt toch verhinderd zijn, kunt u kosteloos een collega in uw plaats laten deelnemen. Neem dan even contact met ons op. 

De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. Indien uw organisatie lid is van één van de vakbladen, portals of brancheverenigingen waarmee het congres HRM in de Overheid samenwerkt ontvangt u € 50,- korting op de deelnameprijs. Bovendien kunt u twee collega’s gratis meenemen! Bent u niet werkzaam in de non-profit sector? Dan betaalt u € 695,- excl. BTW per persoon.

Cluster korting
Interesse om met de cluster (vanaf 6 personen) HRM, uw bestuur of gemeentesecretaris in te schrijven voor het congres? Neem dan contact met ons op voor de kortingstarieven.

Kom met uw collega naar het congres HRM in de Overheid en het KCC Congres
Zijn jullie bezig met Klantcontact binnen jouw overheidsorganisatie?
Naast het congres HRM in de overheid organiseert CKC Seminars op 1 oktober het Congres ‘Klant Contact Centrum’ tevens in het Spant te Bussum. Op deze manier verbinden wij de doelgroepen HR en Communicatie. Nodig uw collega met 50% korting uit voor deelname aan het KCC Congres. Na de registratie ontvangt u van ons een definitieve bevestigingsmail met een kortingscode die u kunt verstrekken aan uw collega.

Na ontvangst van de factuur dient u het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen.
De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

Wij verzoeken u dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn minimaal verplicht in te vullen.
Wenst u meer personen van uw organisatie in te schrijven? Na het verzenden van dit formulier komt u op een pagina waar dit mogelijk is.

NB: U ontvangt direct na uw inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht u deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met Eva Verhappen via 040-2146202 of eva@ckc-seminars.nl

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN