Van Voortgang naar Vooruitgang, aldus moderator en gemeenteraadslid Arjen Banach

Hoe zijn winnende organisaties van morgen georganiseerd?

De overheid staat voor een paar flinke uitdagingen. Enerzijds moet de overheid meebewegen, wendbaar zijn en inspelen op vele veranderingen en de technologische ontwikkelingen om burgers goed te kunnen blijven bedienen. Anderzijds moet de overheid zich meer dan ooit profileren als een aantrekkelijke werkgever. Generatiekloven en vergrijzing wordt groter en hoe trek je jong talent aan in een war on talent?

Chief Happiness Officer Arjen Banach heeft een vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd. Hij doet al jaren onderzoek naar organisaties die zich onderscheiden met het hun cultuur en neemt je in de opening van de dag mee naar de beste inzichten die in de wereld van de overheid een verschil kunnen gaan maken, niet gefocust op voortang maar op vooruitgang.

Arjen Banach is Chief Happiness Officer en Gemeenteraadslid Groningen. Inspiratiespreker en dagvoorzitter HRM in de Overheid op donderdag 11 april in Bussum. Bekijk hier het volledige programma.

Over HRM in de Overheid – donderdag 11 april 2019
HRM in de Overheid is reeds 8 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR professionals, directie/bestuur, gemeentesecretarissen en lijnmanagers werkzaam in en voor de overheid. Van rijksoverheid, gemeenten en provincies tot landelijke overheden als waterschappen, politie, brandweer en ZBO’s. U bent in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid en wat dit betekent voor u. We delen visies en ervaringen, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden om deze Transformatie als HR koers te geven. Deze dag staat in het teken van samenwerken, kennisoverdracht en kennisdeling.

Kom met 3 personen voor slechts € 295,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

OVERZICHT NIEUWS