FOCUS op een toekomstgerichte bedrijfscultuur

Performant, authentiek, constructief en enthousiast
Wat hebben managers en hun teams vandaag nodig om ook in 2O22 nog relevant zijn? Performantie, kwaliteit en snelheid verbeteren. Hoe doe je dat? Door cultuurverandering! De PACE filosofie faciliteert, inspireert en stimuleert cultuurverandering. De P van PACE staat voor Presteren en Pauzeren in balans.

Zoals in teamsport succes ‘samen’ wordt behaald, met spelers die Authentiek, Constructief en Enthousiast (de ACE van PACE) zijn, is dat ook het geval in iedere organisatie waar teams en leiders ‘samen’ werken naar één gezamenlijk doel. De rol van H.R.? Die van coach, inspirator en adviseur: ‘setting the PACE.’

Wim Rombaut, Denkaccelerator als Coach en Spreker, ex-topsportcoach Belgische Nationale Waterpolo Damesteam (WK 1986) en auteur ‘Focus via Pace’ . Hij is keynote spreker tijdens het jaarcongres HRM in de Overheid op donderdag 11 april 2019. Bekijk hier het volledige programma.

GRATIS BOEK ‘Focus via Pace’
Elke deelnemer van het congres HRM in de Overheid krijgt GRATIS het boek ‘Focus via Pace’ t.w.v. € 24,50. , inclusief e-book. Wim Rombaut schreef het boek samen met co-creator Sven Van wettere. Ze willen jou inspireren en stimuleren om in deze snelle en boeiende tijden vol afleiding de focus te houden op wat je écht wil. FOCUS via PACE is boeiend, uitdagend, vernieuwend geschreven en uitgegeven, met een direct toepasbare handleiding als kers op de taart. Het boek krijgt bij managers, ondernemers en leiders zeer lovende feedback.

Het boek kunt u op de dag van het congres afhalen bij de boekenstand.

Over HRM in de Overheid – donderdag 11 april 2019
HRM in de Overheid is reeds 8 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR professionals, directie/bestuur, gemeentesecretarissen en lijnmanagers werkzaam in en voor de overheid. Van rijksoverheid, gemeenten en provincies tot landelijke overheden als waterschappen, politie, brandweer en ZBO’s. U bent in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid en wat dit betekent voor u. We delen visies en ervaringen, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden om deze Transformatie als HR koers te geven. Deze dag staat in het teken van samenwerken, kennisoverdracht en kennisdeling.

Kom met 3 personen voor slechts € 295,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN