Heeft HR nog toekomst?

Verander van koers: weg met het systeem- en structuurdenken!

Al meer dan 100 jaar zijn organisaties op dezelfde manier ingericht. Nu de samenleving zo verandert, wordt het tijd dat organisaties het harnas van de hiërarchie gaan loslaten en zich aanpassen aan de samenleving en de medewerkers van de toekomst.

Johan de Jager leidde jarenlang reorganisaties, fusies en veranderingsprocessen. Hij veranderde van koers en bevrijdt nu zichzelf en organisaties van het systeem- en structuurdenken. Als reisleider voor het blauwdruk vrijdenken neemt hij je mee hoe je als organisatie zonder hiërarchie, afdelingen, functies en managers kan werken. De nieuwe manier van organiseren biedt mensen de ruimte om hun eigen werk te organiseren, te doen waar je goed in bent, zonder betutteling en bureaucratie, om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de behoeften van de samenleving en het bestuur.

Johan de Jager is Gemeentesecretaris bij Gemeente Bodegraven-Reeuwijk en verbonden aan De Organisatie Coach. Hij begeleidt organisaties met vernieuwingstrajecten en geeft workshops om de ontwikkeling van leidinggeven naar leiderschap te maken.

Johan verzorgt als keynote spreker namens hoofdsponsor Driessen de opening van het jaarcongres HRM in de Overheid. Bekijk hier het volledige programma.  

Over HRM in de Overheid – donderdag 11 april 2019
HRM in de Overheid is reeds 8 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR professionals, directie/bestuur, gemeentesecretarissen en lijnmanagers werkzaam in en voor de overheid. Van rijksoverheid, gemeenten en provincies tot landelijke overheden als waterschappen, politie, brandweer en ZBO’s. U bent in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid en wat dit betekent voor u. We delen visies en ervaringen, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden om deze Transformatie als HR koers te geven. Deze dag staat in het teken van samenwerken, kennisoverdracht en kennisdeling.

Kom met 3 personen voor slechts € 295,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

 

OVERZICHT NIEUWS