Mobiliteitsgeluk: een win-win?

Een interessante kijk in veranderende behoefte en invulling van duurzame mobiliteit

De jaarlijkse benchmark van NS zakelijk op het gebied van zakelijke mobiliteit geeft een interessante kijk in veranderende behoefte en invulling van duurzame mobiliteit. Wat vinden medewerkers belangrijk en welke best practice cases laten zien dat mobiliteitsgeluk een mooie win-win is?

Tijdens deze presentatie geeft Marcus Hinrichs, Team Overheid en non profit bij NS Zakelijk inzicht hoe mobiliteit kan bijdragen aan het geluk van uw medewerkers.

De praktijkcase vindt plaats van 11.00-11.30 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Overheid op donderdag 11 april. Bekijk hier het volledige programma.

 

Over HRM in de Overheid – donderdag 11 april 2019
HRM in de Overheid is reeds 8 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR professionals, directie/bestuur, gemeentesecretarissen en lijnmanagers werkzaam in en voor de overheid. Van rijksoverheid, gemeenten en provincies tot landelijke overheden als waterschappen, politie, brandweer en ZBO’s. U bent in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid en wat dit betekent voor u. We delen visies en ervaringen, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden om deze Transformatie als HR koers te geven. Deze dag staat in het teken van samenwerken, kennisoverdracht en kennisdeling.

Kom met 3 personen voor slechts € 295,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

OVERZICHT NIEUWS