De appical onboarding app in de praktijk bij Gerechtshof Amsterdam

Een warm welkom voor nieuwe medewerkers!
Nieuwe medewerkers worden tegenwoordig beter geïnformeerd voor de 1e werkdag daar is. Ze weten hoe de organisatie in elkaar zit, wie er werken, waar het bedrijf voor staat, maar ook hoe het er dagelijks aan toe gaat.

Via een app worden ze stapsgewijs op de hoogte gebracht en stappen zo een stuk zekerder naar binnen. Als organisatie geef je ze een warm welkom!

Laat je inspireren tijdens HRM in de Overheid door de sprekers:
Ron van Leeuwen, Communicatieadviseur persvoorlichter, Gerechtshof Amsterdam
Joost de Brouwer, Onboarding specialist, Appical B.V. 

De praktijkcase vindt plaats van 11.00-11.30 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Overheid op donderdag 11 april. Bekijk hier het volledige programma.

 

Over HRM in de Overheid – donderdag 11 april 2019
HRM in de Overheid is reeds 8 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR professionals, directie/bestuur, gemeentesecretarissen en lijnmanagers werkzaam in en voor de overheid. Van rijksoverheid, gemeenten en provincies tot landelijke overheden als waterschappen, politie, brandweer en ZBO’s. U bent in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid en wat dit betekent voor u. We delen visies en ervaringen, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden om deze Transformatie als HR koers te geven. Deze dag staat in het teken van samenwerken, kennisoverdracht en kennisdeling.

Kom met 3 personen voor slechts € 295,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

OVERZICHT NIEUWS