Werven voor de overheid

Hoe put je uit de verborgen bron van lokaal talent?

Lastig om de juiste kandidaten te vinden op de krappe arbeidsmarkt? Ontdek hoe je via social media precies die kandidaten bereikt die passen op jouw vacature, maar die hier niet actief naar zoeken.

Leer hoe je tot 75% meer kandidaten binnen de doelgroep van je vacature bereikt en hoe dit leidt tot meer en betere kandidaten voor jouw organisatie.

Eric van Bourgonje is Recruitment tech innovator bij Jobsrepublic en neemt je mee in de mogelijkheden voor jouw organisatie.

De praktijkcase vindt plaats van 11.00-11.30 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Overheid op donderdag 11 april. Bekijk hier het volledige programma.

Over HRM in de Overheid – donderdag 11 april 2019
HRM in de Overheid is reeds 8 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR professionals, directie/bestuur, gemeentesecretarissen en lijnmanagers werkzaam in en voor de overheid. Van rijksoverheid, gemeenten en provincies tot landelijke overheden als waterschappen, politie, brandweer en ZBO’s. U bent in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid en wat dit betekent voor u. We delen visies en ervaringen, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden om deze Transformatie als HR koers te geven. Deze dag staat in het teken van samenwerken, kennisoverdracht en kennisdeling.

Kom met 3 personen voor slechts € 295,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

OVERZICHT NIEUWS