Voortdurend verbeteren met games?!

Hoe kun je een organisatie steeds op een hoger niveau tillen met behulp van games?

De wereld verandert steeds sneller en veel organisaties hebben moeite om in dat tempo mee te gaan. De managers van de toekomst zijn opgegroeid met het spelen van games en willen uitgedaagd worden. Hoe kun je een organisatie steeds op een hoger niveau tillen (level up) met behulp van games? Bart Hufen faciliteert in de aanloop van het congres een ‘mini-game’ waarbij bezoekers hun talenten kunnen kiezen. Wij vragen u om alvast de vragenlijst in te vullen via https://www.brandnewgame.biz/talentholdem U dient zich hier te registreren om vervolgens – na emailbevestiging – in enkele minuten uw eigen 5 talenten in kaart te brengen.

Tijdens zijn presentatie  (van 16.10 – 16.45 uur) zal hij dieper ingaan op het nut van deze game (Talent Hold’em) en hoe dit een organisatie van 20.000 medewerkers hielp hun dienstverlening te verbeteren. Daarnaast zal hij meerdere praktijkvoorbeelden delen van zijn tien jaar ervaring als creatief directeur van BrandNewGame.

Bart Hufen is Oprichter en Concept ontwikkelaar, BrandNewGame bv en Initiator van de Gamification Academy en auteur ‘Gamification, als motor van verandering’

 

 

OVERZICHT NIEUWS