Zonder wendbaarheid geen toekomst: innovatief organiseren bij Waterschap Aa en Maas

Waterschap Aa en Maas: Beste Overheidsorganisatie 2018

Onze wereld verandert snel! Hoe gaat waterschap Aa en Maas – verkozen tot beste Overheidsorganisatie 2018 – om met de snelle veranderingen? En wat levert dat op? Hiërarchisch aansturen doen we al lang niet meer. En ook beoordelingsgesprekken en tijdschrijven hebben we afgeschaft. Vertrouwen, eigenaarschap en waarderen zijn kernwoorden waar het om draait!

Samen werken we aan de juiste kennis in huis, het benodigde leiderschap en aantrekkelijk werkgeverschap. En dat alles met oog voor vitaliteit en inzetbaarheid van ons personeel. Waar we aan werken is een wendbare overheid. En we zullen wel moeten, willen we onze rol kunnen blijven vervullen! ´Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is de soort dat het beste reageert op veranderingen.´ Charles Darwin

Laat je inspireren door de sprekers:
Aart van Haarlem, P&O Adviseur, Waterschap Aa en Maas
Paul Bos, Afdelingshoofd, Waterschap Aa en Maas

De praktijkcase D2 vindt plaats van 14.30-15.10 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Overheid op donderdag 11 april. Bekijk hier het volledige programma.

Over HRM in de Overheid – donderdag 11 april 2019
HRM in de Overheid is reeds 8 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR professionals, directie/bestuur, gemeentesecretarissen en lijnmanagers werkzaam in en voor de overheid. Van rijksoverheid, gemeenten en provincies tot landelijke overheden als waterschappen, politie, brandweer en ZBO’s. U bent in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid en wat dit betekent voor u. We delen visies en ervaringen, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden om deze Transformatie als HR koers te geven. Deze dag staat in het teken van samenwerken, kennisoverdracht en kennisdeling.

Kom met 3 personen voor slechts € 295,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

OVERZICHT NIEUWS