Werkplekleren bij Gemeente Waalwijk: Boeien, Binden en Behouden

Praktijkcase Gemeente Waalwijk: Introductie van nieuwe HR-strategie

Hoe kun je medewerkers blijven boeien, binden en behouden? Tijdens deze interactieve workshop met leertechnologie word je geïnspireerd en gemotiveerd om leren en ontwikkelen te faciliteren door werkplekleren.

Gemeente Waalwijk deelt hoe zij haar nieuwe HR-strategie heeft geïntroduceerd bij medewerkers door een roadshow met Beeldend Trainen. Ervaar zelf deze aansprekende en praktijkgerichte werkvorm van werkplekleren waarmee deelnemers aan de hand van een praktijkvideo over een thema in dialoog gaan met de sprekers:

  • Moniek van Eijk, Projectleider, Gemeente Waalwijk
  • Rens van den Berg, Co Owner, CSS Breda

Bekijk hier de video die tijdens het congres is gemaakt door CSS Breda!

Over HRM in de Overheid – donderdag 11 april 2019
HRM in de Overheid is reeds 8 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR professionals, directie/bestuur, gemeentesecretarissen en lijnmanagers werkzaam in en voor de overheid. Van rijksoverheid, gemeenten en provincies tot landelijke overheden als waterschappen, politie, brandweer en ZBO’s. U bent in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid en wat dit betekent voor u. We delen visies en ervaringen, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden om deze Transformatie als HR koers te geven. Deze dag staat in het teken van samenwerken, kennisoverdracht en kennisdeling.

Kom met 3 personen voor slechts € 295,- (non-profit)
Of bezoek het congres met de Cluster HRM en vraag naar de kortingstarieven, vanaf 6 personen.

OVERZICHT NIEUWS