Terugblik 8e editie jaarcongres HRM in de Overheid

Anders organiseren van HR in de Overheid
Over de toekomst van HRM, over betekenisvol werk, over Presteren, Authentiek, Constructief en Enthousiast (PACE), over teamprestaties, over DonkeyKong en Purpose, over onze top 3 talenten, over hoe de kruising een rotonde wordt, over #ontHaRnassen en vooral de oproep om veranderen leuk te maken, vertrouwen te geven en ruimte te creëren. Kortom: van voortgang naar vooruitgang met aandacht voor cultuur, leiderschap en werkgeluk! Bekijk hier onze sfeerimpressie

Tijdens de 8e editie van het jaarcongres HRM in de Overheid is er volop inspiratie van de keynote sprekers Wim Rombaut, gemeentesecretaris Johan de Jager en Bart Hufen over gamification als motor van verandering. Met een duidelijke boodschap van moderator Arjen Banach: ‘Energie is de grootse voorspeller van succes. Echter, als je doet wat je altijd deed, krijg je… steeds een beetje minder’.

De 200 HRM’ers uit de overheid zoeken de verdieping op in de praktijkcases en workshops. In de interactieve sessies gaan we aan de slag met beeldtafels rond het onderwerp ‘werkplekleren, boeien, binden en behouden’ en in gesprek met Merlijn Ballieux over realistisch veranderen, durf het verschil te maken. Tijdens de ronde tafelsessie gaan we o.l.v. Mark Bassie en Antoinette Vriend in gesprek met Welmoed Jongkind (Gemeente Amstelveen/Aalsmeer), Aart van Tuijl (Gemeente Heerde) en de heren van Alliander over ‘hoe je nog personeel vindt in deze krappe arbeidsmarkt?’.

Ook CKC Seminars kijkt vol trots terug op deze geslaagde editie. Het Oplaadkwartier met Mariëlle Groenendijk en het prachtige gitaarspel van Mart Hillen van CultuurWerkt! zorgde tijdens de pauzes voor de nodige #kennismetbeleving!

Sfeerimpressie 2019
Wilt u nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij u niet aanwezig kon zijn? Of heeft u de vorige editie van het congres gemist en wilt u toch graag een indruk krijgen? U vindt hier een uitgebreide sfeerimpressie van deze editie van HRM in de Overheid:

Daarnaast vragen we aandacht voor Werk & Mantelzorg aangezien gemeenten belangrijke lokale aanjagers en stimulators voor organisaties zijn om een mantelzorgvriendelijk arbeidsklimaat te realiseren. Naast hun eigen rol als werkgever vervullen zij een belangrijke rol om werkgevers binnen de gemeenten te stimuleren aan de slag te gaan. Download de publicatie en ga aan de slag met dit thema binnen uw overheidsorganisatie.

CKC Seminars is initiatiefnemer en organisator van het congres HRM in de Overheid. En dankt alle sprekers, hoofdsponsor Driessen, partners, media en het Spant voor de medewerking. Graag tot volgend jaar! Save the date donderdag 14 mei 2020.

OVERZICHT NIEUWS