Rapport Vendor Management Systemen (VMS)

Huurt uw organisatie op grote schaal externen in? Hebt u al eens een VMS-systeem overwogen? Wat is een VMS? Welke systemen bestaan er en wat zijn de onderlinge verschillen? Hebt u vandaag nog het meest performante systeem voor uw inhuur? Dat, en nog veel meer, kan u lezen in het nieuwe onderzoek naar 9 leveranciers van Vendor Management Systemen (VMS) van Mark Bassie en Marleen Deleu, CCWP.
Met steun van Connecting-Expertise N.V., proUnity, Brainnet B.V. en PIXID.
Download hier gratis het rapport


Tijdens het congres HRM in de Overheid 2020 verzorgt Mark Bassie van
Flex-Beheer een ronde tafelsessie. Rotterdam: Druk op en druk met inhuur
De gemeente Rotterdam huurt veel in en heeft veel moeite om de openstaande vacatures te vervullen. Eigenlijk zoals elke overheidsorganisatie in deze krappe arbeidsmarkt. Wat heeft Rotterdam voor listen verzonnen om toch aan geschikt personeel te komen? En kaapt zij hierbij de beste talenten weg als grootste overheidsorganisatie uit de regio Rijnmond? Waar ligt de nadruk op: op medewerkers in loondienst of op inhuur?

Deze thema’s komen aan bod in de Rotterdamse rondetafel-discussie waarbij drie vertegenwoordigers van Rotterdam met elkaar in discussie gaan.

Onder leiding van Antoinette Vriend van Omnifocus en Mark Bassie van Flex-Beheer zullen de drie sprekers in discussie met de zaal laten zien hoe zij in de praktijk omgaan met bovengenoemde thema’s. Hinke Wever van FlexNieuws zal zorgen voor interviews en een pakkend verslag.

HRM in de Overheid
HRM in de Overheid is een initiatief en organisatie van CKC Seminars. Wil jij ook bij de volgende ronde tafel sessie aanwezig zijn? Op donderdag 16 april 2020 vindt de 9e editie van HRM in de Overheid plaats. Kom met 3 personen voor slecht € 295,-

OVERZICHT NIEUWS