Inspirerende visies over de HR Relatie in een transformerende overheid

In 2012 hebben we het begrip van de HR Relatie reeds geïntroduceerd. De HR relatie tussen burger, organisatie en medewerkers/ leidinggevenden bepaalt het succes voor het optimaliseren van de kwaliteit en klantgerichtheid van de overheidsdienst. Bovendien zien we een steeds nauwere samenhang tussen werkgeluk en het thema duurzame inzetbaarheid. Meer vertrouwen, verbinding en vakmanschap zijn de voedingsbodem voor eigenaarschap. Hoe geven we vanuit HR richting aan deze actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid en passen we dit toe op het huidige HR-beleid, anders organiseren en de toekomst van HR en werk?

Laat je tijdens HRM in de Overheid inspireren door visie van onze keynote sprekers;

 • Meebewegen in een veranderende overheid. Waar word jij nou blij van?
  Dagvoorzitter, Joost van der Wal, spreker in het publieke domein en strategisch adviseur Gemeente Bodegraven-Reeuwijk
 • Een nieuw HR-tijdperk: futureproof met veerkrachtige collega’s!
  Ann De Bisschop, Wellbeing & HR expert, Better minds at work en Auteur ‘Aftellen naar maandag’
 • Geluksprofessor Ruut van Veenhoven brengt een reflectie op duurzaam werkgeluk en levensgeluk.
  dr. Ruut Veenhoven, Emeritus Hoogleraar sociale condities in menselijk geluk, Erasmus Universiteit Rotterdam
 • Maak je comeback! Een veerkrachtige en vitale overheid creëer je zelf!
  Van zelfsturing naar teamsturen of van competenties naar vakmanschap.
  Hans van Breukelen, ex-voetbalinternational en RVC bij PSV. Onderwijskundige van huis uit. Ervaringsdeskundige als het gaat om topsport, talentontwikkeling, doorzettingsvermogen en besturen.
  Benno Diederiks, Coach en ontwikkelaar van de comeback-methode Samen schreven zij het boek ‘Maak je comeback’.

HRM in de Overheid is reeds 9 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid.

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS