Van Human naar Robot Resource Management

Van Human naar Robot Resource Management

Robotisering in organisaties ontwikkelt zich snel, met name als virtuele collega’s. Ook in de overheid! Op dit moment werken in diverse overheidsorganisaties inmiddels tientallen virtuele assistenten samen met ambtenaren. Wat doet dit met mensen? Wat betekent dit voor de HRM afdeling? Is het een bedreiging of een kans? De gemeente Dronten is optimistisch en omarmt deze digitale transformatie volledig!

Robert Mekking, partner bij MvR & Partners, neemt het publiek mee in de huidige stand van zaken in robotland en filosofeert met de aanwezigen over de nabije toekomst van de hardwerkende, hondstrouwe en steeds slimmer wordende digitale collega’s…

Laat je inspireren door de spreker!
Robert Mekking, Partner, MvR & Partners en adviseert, traint en begeleidt organisaties over de digitale transformatie in de overheid

Bekijk ook het artikel van MvR & Partners over de Virtuele Collega in onze kennisbank.

Sessie D3 vindt plaats van 15.25-16.05. Bekijk hier het volledige programma.

Over HRM in de Overheid – donderdag 1 april 2021
HRM in de Overheid is reeds 9 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR professionals, directie/bestuur, gemeentesecretarissen en lijnmanagers werkzaam in en voor de overheid. Van rijksoverheid, gemeenten en provincies tot landelijke overheden als waterschappen, politie, brandweer en ZBO’s. U bent in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid en wat dit betekent voor u. We delen visies en ervaringen, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden om deze Transformatie als HR koers te geven. Deze dag staat in het teken van samenwerkenkennisoverdracht en kennisdeling.

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS