Meebewegen in een veranderende overheid. Waar word jij nou blij van?

Meebewegen in een veranderende overheid. Waar word jij nou blij van?
Voor wie werk je eigenlijk? Voor je baas of leidinggevende? Voor de klant? Of voor jezelf? Vele geven vol automatisch het eerste antwoord; voor een baas.  Presteren we dan alleen maar voor hen? Functies bepalen in klassieke overheidsorganisaties wat je moet (of mag) doen. Maar wat gebeurt er als je gaat werken vanuit je kwaliteiten en passie? Waar word jij nou blij van? Wat gebeurt er als je ruimte krijgt en je mag doen wat je wilt doen? Joost neemt je mee op zijn reis naar de ruimte die hij heeft gekregen in een organisatie zonder functies en hiërarchie.

Joost van der Wal is ruim 15 jaar werkzaam binnen de overheid, zowel in het ruimtelijk fysiek- als in het sociaal domein. Hij heeft in diverse rollen en functies (beleid, project, proces en management) gewerkt bij gemeenten en in de advieswereld. Op dit moment is hij o.a. programmanager invoering Omgevingswet. Hij spreekt regelmatig op congressen of als gastdocent.

Over HRM in de Overheid – donderdag 1 april 2021
HRM in de Overheid is reeds 9 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR professionals, directie/bestuur, gemeentesecretarissen en lijnmanagers werkzaam in en voor de overheid. Van rijksoverheid, gemeenten en provincies tot landelijke overheden als waterschappen, politie, brandweer en ZBO’s. U bent in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid en wat dit betekent voor u. We delen visies en ervaringen, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden om deze Transformatie als HR koers te geven. Deze dag staat in het teken van samenwerkenkennisoverdracht en kennisdeling.

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS