Een nieuw HR-tijdperk: futureproof met veerkrachtige collega’s!

Er is een nieuw HR-tijdperk aangebroken. Nog nooit stond Human Capital zo hoog op de agenda als vandaag. Steeds meer overheidsorganisaties beseffen dat medewerkers het best functioneren wanneer ze zich goed in hun vel voelen.

Ann De Bisschop werkte meer dan 25 jaar in de media en bekleedde verschillende directiefuncties. Met de ervaring en knowhow bij Medialaan en intussen ook vele andere organisaties én de kennis uit de gesprekken met de experts uit haar boek, beseft ze als geen ander dat het werkklimaat en werkritme in veel bedrijven een hoge tol eisen. Volgens Ann kan het anders en beter!

Ze brengt, tijdens het congres HRM in de Overheid op 1 april, een keynote vol praktische tips om Gezonde, Gelukkige, Gemotiveerde, Getalenteerde en Geïnformeerde medewerkers te hebben. Zij wil dat medewerkers vol energie en enthousiasme aftellen naar maandag in plaats van moe en futloos af te tellen naar het weekend. Want enkel met veerkrachtige collega’s maak je het verschil en ben je als organisatie futureproof!

In Ann haar verhaal komt onder meer aan bod:

  • Hoe meer focus voor minder stress zorgt
  • Het effect op lichaam én geest van een korte pauze
  • Hoe je efficiënter leert vergaderen, beter mailen en digital detoxen
  • Hoe een groei mindset en positief denken de weg naar verandering makkelijker maken
  • Waarom verbondenheid en empathisch leiderschap van essentieel belang zijn

Ann De Bisschop is Wellbeing & HR expert en Auteur ‘Aftellen naar maandag’ en ‘Wellbeing = winst’.

De lezing vindt plaats van 09.35 – 10.15 uur wordt aangeboden door hoofdsponsor Driessen. Bekijk hier het volledige programma van het jaarcongres HRM in de Overheid.

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS