Maak je comeback! Een veerkrachtige en vitale overheid creëer je zelf!

Van doemdenken naar DOENdenken, van competenties naar vakmanschap en van zelfsturing naar teamsturing
In de komende tijd zal de arbeidsmarkt verstrekkende gevolgen hebben voor de individuele medewerkers alsook overheidsorganisaties. Technologische-, sociale innovaties en maatschappelijke veranderingen dreigen sneller te gaan dan de individuele medewerker in overheidsdienst kan bijhouden. De wendbare medewerker dreigt achterop te raken, duurzame inzetbaarheid komt in gevaar, oudere medewerkers raken ‘gevangen’ op de interne arbeidsmarkt, menselijk kapitaal dreigt aan waarde in te boeten en de medewerker dreigt de binding kwijt te raken met hun werk, collega’s en hun overheidsorganisatie.

Maak medewerkers mentaal fit en veerkrachtiger en laat ze excelleren! Hoe kan je als overheidsorganisatie beter bestand zijn tegen nieuwe, toekomstige uitdagingen? Van doemdenken naar DOENdenken, van competenties naar vakmanschap en van zelfsturing naar teamsturing. Hans van Breukelen is vooral bekend door zijn negentienjarige voetbalcarrière. Na zijn vertrek bij de KNVB, ontwikkelde Hans samen met Benno Diederiks de ‘maak je comeback’ methode aan de hand van 8 stappen. Zij creëren hiermee een:

  • Pro actieve leeroriëntatie bij de medewerker
  • Bevlogenheid &betrokkenheid bij de medewerker
  • Beroepsfocus en creatiefocus bij de medewerker

Zo gebruikte UWV in de regio Noord- en Midden-Limburg onlangs gebruik van hun kennis en ervaring. Hun methode werd ingezet bij een groep ‘vangnet’-kandidaten: zieke werknemers die voor hun re-integratie geen beroep kunnen doen op een eigen werkgever.

Kortom: een inspirerende en prikkelende afsluiting, waarbij Hans en Benno je uitdagen om over de grenzen van de eigen organisatie heen te kijken, anders te organiseren, leren en innoveren om als overheidsorganisatie vitaal en veerkrachtig te blijven. Hoe speelt HRM in op ‘achterstallig onderhoud’ op het eigen menselijk kapitaal en wat mag je als HRM’er verwachten van jouw medewerkers?

Hans van Breukelen, ex-voetbalinternational en RVC bij PSV. Onderwijskundige van huis uit. Ervaringsdeskundige als het gaat om topsport, talentontwikkeling, doorzettingsvermogen en besturen. Benno Diederiks, Coach en ontwikkelaar van de comeback-methode. Samen schreven zij het boek ‘Maak je comeback’.

Boek ‘Maak je comeback’
Je comeback maken biedt je de kans om al je talenten in te zetten en zichtbaar te maken. Het biedt je de kans om uit de as te herrijzen en jezelf opnieuw uit te vinden. Duurzaam, toekomstbestendig, niet alleen om die specifieke tegenslag te boven te komen. Oftewel: na je comeback ben je beter bestand tegen nieuwe, toekomstige uitdagingen in het leven.
De comebackmethode zorgt ervoor dat je weer nieuwsgierig en open in het leven komt te staan. Je zult weer bereid zijn risico’s te nemen, krijgt weer goede zin en zult voelen dat je er werkelijk toe doet. Succes komt weer binnen handbereik en de relatie met jezelf en je omgeving wordt weer waardevol.
Bezoek de sessie en maak kans op een GRATIS boek!

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS