Onboarding binnen de Gemeente Vught

Gemeente Vught investeert veel tijd en moeite om de juiste mensen aan te nemen… Om de nieuwe collega’s goed wegwijs te maken binnen deze mooie gemeente en te vertellen wat werken binnen een gemeentelijke organisatie nou precies inhoudt hebben wij Appical ingezet om hen te voorzien van dat o zo belangrijke ‘Warme Welkom’. Zonder dat de menselijke factor uitgeschakeld wordt gebruiken wij ‘de techniek’ om dit proces vloeiend te laten verlopen!

Laat je inspireren tijdens HRM in de Overheid door
Noor Zoontjes, HR Adviseur bij Gemeente Vught

De praktijkcase vindt plaats van 10.50-11.30 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Overheid op donderdag 1 april. Bekijk hier het volledige programma.


De praktijkcase wordt aangeboden door Appical

Appical… Vele overheidsorganisaties maken gebruik van ons platform om nieuwe collega’s wegwijs te maken binnen de organisatie. Men weet van tevoren hoe de eerste dagen eruit zullen zien. Appical helpt uw organisatie om personeel sneller ‘up and running’ te krijgen, langer te binden en de betrokkenheid te verhogen. Bezoek gedurende de dag de stand van Appical voor een uitgebreide demo van het onboardingprogramma.

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS