Het succes van online training bij gemeente Waadhoeke

In 2020 lanceerde gemeente Waadhoeke hun online leeromgeving voor alle medewerkers. Inmiddels zijn al meer dan 60% van alle medewerkers actief met hun ontwikkeling aan de slag gegaan. Gemiddeld volgden medewerkers zo’n 4 a 5 trainingen in het gepersonaliseerde platform. Hoe heeft gemeente Waadhoeke deze mooie aantallen bereikt en wat heeft het online platform hen tot nu toe al gebracht? In deze sessie nemen Achraf Jabri en Lisan van der Lee, beide learning professionals bij SkillsTown, je mee in het gehele proces. Ze vertellen hoe zij samen met gemeente Waadhoeke een effectieve online leeromgeving hebben neergezet, hoe dit volledig is ingebed in het huidige opleidingsbeleid en wat het geheim is van de behaalde successen.

Lisan van der Lee & Achraf Jabri,
Learning professional SkillsTown

De praktijkcase vindt plaats van 10.50-11.30 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Overheid op donderdag 1 april. Bekijk hier het volledige programma.

SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Via on demand learning stelt SkillsTown bedrijven, organisaties en hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. In de vorm van honderden online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.

Over HRM in de Overheid – donderdag 1 april 2021
HRM de Overheid is reeds 9 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid. Het thema in 2021 ‘De HR Relatie in een transformerende overheid: vertrouwen, verbinding en vakmanschap’

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS