Klantbeleving komt vanuit het hart van Breda

Houding en gedrag=werk aan de winkel: KLANTWERK
Breda werkt vanuit de overtuiging dat we met onze dienstverlenende houding en ons inlevende gedrag richting klanten echt het verschil maken. Houding en gedrag veranderen niet vanzelf. Onze aanpak is succesvol omdat het door en voor medewerkers zelf is gedaan. Bottom-up, zonder opgelegde verplichtingen of uit te voeren ideeën van het management. Het heeft uniformiteit en professionaliteit in het klantcontact opgeleverd, een zeer hoge klanttevredenheid en veel motiverende complimenten van klanten. Intern heeft het geleid tot een sterke onderlinge verbinding, een zeer goede werksfeer en een fijne teamspirit. De afdeling Publiekszaken neemt je in een interactieve sessie mee.

Veronique Nouws, Teamleider Inkoop, Gemeente Breda
Pauline Hagen, Senior medewerker Publiekszaken, Gemeente Breda
Jan Jansen, Afdelingshoofd Publiekszaken, Gemeente Breda

Bekijk ook het interview van Gemeente Breda in de kennisbank.

Sessie C3 vindt plaats van 14.20-15.00. Bekijk hier het volledige programma.

Over HRM in de Overheid – Donderdag 1 april 2021
HRM in de Overheid is reeds 9 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR professionals, directie/bestuur, gemeentesecretarissen en lijnmanagers werkzaam in en voor de overheid. Van rijksoverheid, gemeenten en provincies tot landelijke overheden als waterschappen, politie, brandweer en ZBO’s. U bent in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid en wat dit betekent voor u. We delen visies en ervaringen, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden om deze Transformatie als HR koers te geven. Deze dag staat in het teken van samenwerkenkennisoverdracht en kennisdeling.

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS