Eigen regie op verzuim

Organisaties hebben een torenhoge verzuimlast. Heeft dit te maken met medewerkers die écht ziek zijn, of zijn er andere factoren die de verzuimde medewerker thuis houdt? Anno 2020 wil men het verzuim aanpakken en terugdringen, maar hoe? Waar te beginnen? Moet het verzuimbeleid op de schop? Moet de verantwoordelijkheid voor verzuim anders belegd worden? Moeten medewerkers worden opgeleid zodat zij het verzuimbeleid correct kunnen uitvoeren? Of moeten eerst de achterstanden die er zijn weggewerkt worden?
U krijgt in deze workshop concrete situaties en voorbeelden mee om eigen regie op verzuim te voeren. De situaties kunnen ook bestaan uit van te voren ingebrachte casussen van u als bezoeker.

Ellen Zaal,
Arbeidsdeskundige bij SV Land

De workshop vindt plaats van 11.35-12.15 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Overheid op donderdag 1 april. Bekijk hier het volledige programma.

Over HRM in de Overheid
HRM de Overheid is reeds 9 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid. Het thema in 2021 ‘De HR Relatie in een transformerende overheid: vertrouwen, verbinding en vakmanschap’

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS