Mis geen talent. Loods je organisatie de nieuwe realiteit van werk binnen.

Wanneer organisaties groter worden, komen er meer regels, meer staffuncties en meer processen. En opeens ontstaat er ook een tweedeling: een fundamenteel verschil in omgaan met vaste medewerkers en iedereen met een flexibel contract. Eigen medewerkers en ingehuurd talent zitten hierdoor binnen de organisatie in gescheiden ecosystemen, jarenlang zo in stand gehouden om allerlei redenen. Door de snel groeiende flexibilisering en globalisering van de arbeidsmarkt en de toenemende dynamiek bij organisaties zelf ontstaat er nu een kantelpunt. Vast werk wordt meer flexibel en flexibel werk is idealiter wat meer vast.

Succesvolle organisaties in deze moderne, dynamische arbeidsmarkt benutten deze trends als kansen om altijd het juiste talent aan boord te hebben en zeker geen talent te missen. Dit boek geeft Directies en HR Managers een visie hoe om te gaan met elke beschikbare vorm van talent in de nieuwe realiteit van werk, en biedt een handleiding om Integraal Talent Beheer (ITB) door te voeren. Het goede nieuws is dat de verschillen tussen vaste en flexibele talenten helemaal niet zo groot zijn en dat veel processen en technologie makkelijk gelijk getrokken kunnen worden.

Marleen Deleu heeft meer dan 30 jaar ervaring in het adviseren van organisaties om de inhuur van externe talenten te optimaliseren en naar een strategisch niveau in de organisatie te brengen. Mark van Assema is ruim 20 jaar HR projectleider en verbindt partijen voor een succesvolle verandering. Daarnaast is hij oprichter van #HRTech Review Samen hebben zij recent een van de eerste implementaties van ITB in België begeleid. In dit boek schetsen ze allereerst voor Directies en HR Managers de vele veranderingen in de arbeidsmarkt en wat dit voor organisaties en individuen betekent. Om dan stapsgewijs een handleiding te bieden om zelf het hele ITB-traject vanaf de onderzoeksfase en het ontwikkelen van het concept tot aan het doorvoeren van de verandering in proces, mens en technologie aan te pakken.

Op de informatiemarkt is Mark aanwezig voor meer toelichting. Het boek zal ook te koop zijn tegen een speciale congresprijs van €24,95 (ipv €29,95)

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

OVERZICHT NIEUWS