Aan de slag met een nieuwe, digitale HR-cyclus: voorbeelden uit de praktijk

Meer betrokken werknemers

Traditioneel beoordelen maakt plaats voor het goede gesprek. Maar wat werkt dan wel? En wat zijn valkuilen? In deze workshop nemen we je mee in tal van ervaringen van organisaties die geëxperimenteerd hebben met zaken als 360 graden feedback, het meetbaar maken van werkgeluk en medewerkers die leidinggevenden beoordelen in plaats van andersom. Leer van andermans fouten of succesverhalen en bepaal zo je eigen koers voor een passende gesprekscyclus!

Laat je op donderdag 1 april inspireren tijdens het congres HRM in de Overheid door Maarten Schellekens, Eigenaar, WELDER
Sessie C1 vindt plaats van 14.20 – 15.00 uur. Bekijk hier het volledige programma.

WELDER is in 2015 door Maarten Schellekens opgericht vanuit cateraar Hutten. Vanuit een bedrijfseconomische achtergrond is binnen deze cateringorganisatie jarenlang geïnvesteerd in praktische tools voor vitale en gelukkige ‘samenwerkers’. De eerste tools werden gebouwd om structureel te werken aan een hogere vitaliteit en betrokkenheid onder alle mensen. Maarten heeft een passie voor een nieuwe generatie management en sociale innovatie.

Lees hier meer over het verhaal van WELDER: een jonge, snelgroeiende club enthousiaste mensen met verstand van vitale en betrokken medewerkers binnen moderne organisaties. 

Over HRM in de Overheid – donderdag 1 april 2021 in het Spant te Bussum
HRM de Overheid is reeds 9 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid. Het thema in 2021 ‘De HR Relatie in een transformerende overheid: vertrouwen, verbinding en vakmanschap’

Veilig en verantwoord ontmoeten
Op locatie en tijdens het programma werken we volgens de huidige RIVM richtlijnen om verantwoord te inspireren en ontmoeten. Uiteraard met de nodige #kennismetbeleving. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in! Maximaal 150 plaatsen dit jaar, vol = vol!

OVERZICHT NIEUWS