Gratis webinar: Investeren in Welzijn is geen kost, maar pure Winst

Op donderdag 4 maart geeft Ann De Bisschop (Wellbeing & HR expert, en Auteur ‘Aftellen naar maandag’ en ‘Wellbeing = winst’) een live webinar van 13.00 tot 13.30 uur met als titel “Investeren in Welzijn is geen kost, maar pure Winst”. Het webinar is te volgen via het afgeschermde platform van SkillsTown, laat via deze pagina je gegevens achter en ontvang een inlog om het webinar live te volgen. Je kan dan ook je vragen stellen!

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van een onderneming. Daarom is investeren in het welzijn van de medewerkers geen overbodige luxe maar een absolute must. De Corona pandemie heeft de aandacht voor welzijn fors doen toenemen. Er is vandaag binnen organisaties 63% meer aandacht voor de mentale én fysieke gezondheid van de medewerkers.

Ann De Bisschop is een veel gevraagd keynotespeaker in binnen-en buitenland omwille van haar authentieke en hands-on aanpak. In dit webinar kiest ze voor een mix van de concrete tips & tricks voor de medewerkers zelf uit haar 1e boek, en staat ze ook stil bij wat de rol van de organisatie én van de leidinggevende is in het werkgeluk en enthousiasme van de medewerkers met sterke inzichten uit haar 2e boek.

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

  • Het waarom van een welzijnsbeleid
  • De rol van de organisatie, de leider én de medewerker zelf
  • Het belang van focus, pauze en bewegen
  • Hoe connectie houden in periode van thuiswerk?
  • Een efficiënter vergader- en mailbeleid
  • De skills van een goede leider, ook op afstand
  • Stress & Attention Management
  • Selfcare

Kortom: tijdens dit webinar wil Ann jou in 30 minuten niet enkel INSPIREREN en MOTIVEREN maar ook jou ACTIVEREN met de vele concrete tips! Meer informatie vind je hier.

Tevens kun je als kijker vragen insturen, doe je met ons mee? Aanmelden voor het webinar doe je hier.

HRM in de Overheid op 1 april
Ann is tevens keynote speaker op het jaarcongres HRM in de Overheid op 1 april. Zij zal dan – namens Hoofdsponsor Driessen – spreken over een nieuw HR tijdperk dat is aangebroken. Futureproof met veerkrachtige collega’s.

OVERZICHT NIEUWS