Terugblik HRM in de Overheid 2021

De 9e editie van het jaarcongres HRM in de Overheid op 1 april jl. was een online editie dit jaar, met ruim 200 deelnemers, waarbij we vanuit Studio Spant en het Online Kennis Platform zorgen voor kennismaken, kennisoverdracht, kennisdelen en natuurlijk ook de nodige kennis met beleving met het optreden in de middag van zangeres Fanny Bod en pianist Leo Bouwmeester. In de ochtend trapt dagvoorzitter Joost van der Wal af met een authentiek verhaal vanuit zijn rol binnen de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk, maar legt hij ook de deelnemers zijn persoonlijke vraag terug, waar JIJ nu blij van wordt.  Er is volop inspiratie van de keynote sprekers Ann De Bisschop, geluksprofessor Ruut Veenhoven en Hans van Breukelen en Benno Diederiks over hoe je jouw Comeback maakt: een veerkrachtige en vitale overheid creëer je zelf! Kortom, een inspirerend programma met 35 topsprekers, waarbij we stil staan bij de HR relatie in een transformerende overheid.

Wil je nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij je niet aanwezig kon zijn? Bezoek dan via het Online Kennis Platform.

Op naar de jubileumeditie van 10 jaar HRM in de Overheid: 21 april 2022
Natuurlijk hopen we iedereen volgend jaar weer op locatie te mogen ontvangen. De kracht van fysiek ontmoeten is en wordt groter dan ooit. Save the date: 21 April 2022. Heb jij suggesties of ideeën of wil je bijdragen als partner of spreker, stuur dan een email naar enya@ckc-seminars.nl

OVERZICHT NIEUWS