Call for papers HRM in de overheid 2022 geopend

 10 JAAR HRM IN DE OVERHEID IN BEWEGING

Hoe veerkrachtig is jouw organisatie in een veranderende overheid?

Tijdens deze 10e jubileumeditie van HRM in de Overheid op donderdag 21 april 2022 blikken we terug en kijken we naar de effecten van deze evolutie in positieve zin. De flexibele manier van werken in combinatie met digitalisering heeft alleen maar aan kracht gewonnen. We blikken natuurlijk ook vooruit:
• Wat betekent het nieuwe werken effectief in het Nieuwe Normaal? Kunnen we spreken van een nieuw normaal?
• Hoe evolueren organisaties? Hoe geven we koers en richting aan het hybride werken in een aangepaste cultuur?
• Hoe begeleiden leidinggevenden hun werknemers resultaatgericht op afstand? Hoe blijven we veerkrachtig, als werknemer, team en organisatie?
• En welke impact heeft de nieuwe manier van meer digitaal werken op de dienstverlening aan onze klanten?

HRM is harder nodig dan ooit te voren en kan de drijvende kracht zijn achter deze ontwikkelingen. Het gaat er juist nu om dat we durven blijven denken in kansen en mogelijkheden en dat we ons aanpassen aan het Nieuwe Normaal. Kortom: waar kunnen we leren, verbinden en samenwerken? Maak als HR the next step! En die begint vandaag…

Call for papers
Voor de 10e jubileum editie HRM in de Overheid, zijn we op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen die aansluiten bij het thema. Heb jij suggesties voor een interessante praktijkcase, praktische tips, thema’s of een heldere visie? Laat het ons dan vóór 21 januari weten.

Interesse om het congres als deelnemer te bezoeken? Meld je aan voor 21 januari en ontvang €100,- vroegboekkorting!

 

OVERZICHT NIEUWS