Adviesraad lid- Paulien Huizenga

Op donderdag 21 april 2022 vindt de 10e jubilieum editie van HRM in de overheid plaats in congrescentrum Spant! te Bussum. HRM in de Overheid is reeds 10 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen verantwoordelijk voor Personeel, Organisatie, Inhuur en Arbeid, werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid.

Paulien Huizenga, Adviseur met passie voor organisatieverandering en Directeur Bonte Bij, is lid van de adviesraad van het congres HRM in de overheid. De leden van de adviesraad bouwen samen een inspirerend programma.

Paulien zegt: “De grote uitdaging van de overheid is het verbinden van de variabele en soms rommelige werkelijkheid van de uitvoering met de rechtlijnige, technische en vaak politieke (beleids-) afspraken. HRM moet daarin een strategische verbinder zijn.”

Bonte Bij levert advies- en projectmanagement op het gebied van Human Resources, e-HRM, talentmanagement en organisatieontwikkeling. De kracht en expertise van Paulien ligt in het begeleiden van veranderingen in organisaties. Lees meer

Heeft u een inspirerende praktijkcase toegespitst op de overheidssector en bent u werkzaam in de overheid? Dien dan vóór 21 januari uw suggestie in!

OVERZICHT NIEUWS