Adviesraad lid- Lucas Swennen

Op donderdag 21 april 2022 vindt de 10e jubilieum editie van HRM in de overheid plaats in congrescentrum Spant! te Bussum. HRM in de Overheid is reeds 10 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen verantwoordelijk voor Personeel, Organisatie, Inhuur en Arbeid, werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid.

Lucas Swennen, Co-Owner, HappinessBureau, is lid van de adviesraad van het congres HRM in de overheid. De leden van de adviesraad bouwen samen een inspirerend programma.

Lucas zegt: “We bewegen meer en meer toe naar het centraal stellen van de medewerker in de organisatie. Omdat florerende medewerkers en een positieve medewerkersbeleving (EX) de uitdagingen van HRM in de overheid, zoals het aantrekken en behouden van betrokken en bevlogen medewerkers, positief beïnvloedt.”

Het HappinessBureau helpt organisaties bij het vergroten van het werkgeluk. Het HappinessBureau gaat uit van een evidence-based benadering waardoor werkgeluk en de resultaten die hieruit voortvloeien meetbaar en toetsbaar worden gemaakt. Lees meer

Heeft u een inspirerende praktijkcase toegespitst op de overheidssector en bent u werkzaam in de overheid? Dien dan vóór 21 januari uw suggestie in!

 

OVERZICHT NIEUWS