Adviesraad lid- Antoinette Vriend

Op donderdag 21 april 2022 vindt de 10e jubilieum editie van HRM in de overheid plaats in congrescentrum Spant! te Bussum. HRM in de Overheid is reeds 10 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen verantwoordelijk voor Personeel, Organisatie, Inhuur en Arbeid, werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid.

Antoinette Vriend, senior transformatie consultant, Omnifocus Business Solutions B.V., gastauteur FlexNieuws is lid van de adviesraad van het congres HRM in de overheid.

Antoinette zegt: “Een vernieuwende HRM aanpak binnen de overheid is noodzakelijk om in de toekomst impact te maken. Er liggen grote uitdagingen op het snijvlak van technologie en mens enerzijds en flexibiliteit anderzijds die een strategisch perspectief vereisen. HRM is de business partner die meedenkt vanuit een bedrijfskundige en psychologische achtergrond.”

Omnifocus Best Practice Solutions helpt haar klanten, nationaal en internationaal opererende bedrijven en overheden, om ondersteunende processen (inkoop, facilitair, logistiek, hrm, financiën) te transformeren en daardoor meer waarde te creeëren. De expertise van Antoinnete ligt bij Transformatie | Proces optimalisatie | Verandermanagement. Lees meer

Heeft u een inspirerende praktijkcase toegespitst op de overheidssector en bent u werkzaam in de overheid? Dien dan vóór 21 januari uw suggestie in!

 

OVERZICHT NIEUWS