Adviesraad lid- Paul Bos

Op donderdag 21 april 2022 vindt de 10e jubilieum editie van HRM in de overheid plaats in congrescentrum Spant! te Bussum. HRM in de Overheid is reeds 10 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen verantwoordelijk voor Personeel, Organisatie, Inhuur en Arbeid, werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid.

Paul Bos, Afdelingshoofd Advies Zuiveren, Waterschap Aa en Maas is lid van de adviesraad van het congres HRM in de overheid.

Paul zegt: “Vertrouwen in mensen en ze helpen zich te ontwikkelen is de sleutel van succesvolle organisaties. Schep het klimaat voor een lerende organisatie en geef medewerkers daar een rol in! Wanneer de meeste organisaties dat doen is het niet erg wanneer mensen bewegen en hun vleugels uitslaan.”

De FUTURPROOF award wordt ieder jaar uitgereikt aan de overheidsorganisatie die voorop loopt met verjonging en toekomstgericht is. In 2018 werd het waterschap uitgeroepen tot Beste Overheidsorganisatie van 2018. Aa en Maas is een gewaardeerde partner voor inwoners en bedrijven en beschikt over een innovatieve houding. Lees meer 

De specialties van Paul zijn: Experienced in wastewater treatment, team building, compensation benifits, education, outsourcing, budgetting and other HRM-activities.

Heeft u een inspirerende praktijkcase toegespitst op de overheidssector en bent u werkzaam in de overheid? Dien dan vóór 1 februari uw suggestie in!

OVERZICHT NIEUWS