Adviesraad lid- Lisa Wouters

Op donderdag 21 april 2022 vindt de 10e jubilieum editie van HRM in de overheid plaats in congrescentrum Spant! te Bussum. HRM in de Overheid is reeds 10 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen verantwoordelijk voor Personeel, Organisatie, Inhuur en Arbeid, werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid.

Lisa Wouters, Directeur, Driessen is lid van de adviesraad van het congres HRM in de overheid.

Lisa zegt: “De nijpende tekorten op de arbeidsmarkt, hybride werken en de balans tussen flexibel en vast. De wereld van werk verandert snel en HR in de overheid maakt zich op voor spannende nieuwe uitdagingen. Hoe blijf ik een aantrekkelijk werkgever? Hoe vind en bind ik nieuwe medewerkers? En hoe blijven we met elkaar verbonden op afstand? Ik denk dat HRM de sleutel tot een succesvolle overheid van de toekomst is.”

Driessen verbindt mens en werk in de sectoren overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur.
Zo creëren wij werkgeluk voor meer dan 15.000 talenten die op hun beurt miljoenen mensen gelukkig maken. Want mensen die werken in de publieke sector maken de wereld elke dag een stukje mooier. Een stukje gelukkiger. En dat werkt door. Lees meer 

Lisa is: Een enthousiaste, kans- en klantgerichte dame, met ruime commerciële ervaring en met een enorme dosis passie voor sales & aanbestedingstrajecten… that’s me!

Heeft u een inspirerende praktijkcase toegespitst op de overheidssector en bent u werkzaam in de overheid? Dien dan vóór 1 februari uw suggestie in!

OVERZICHT NIEUWS