Adviesraad lid- Frank Mester

Op donderdag 21 april 2022 vindt de 10e jubilieum editie van HRM in de overheid plaats in congrescentrum Spant! te Bussum. HRM in de Overheid is reeds 10 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen verantwoordelijk voor Personeel, Organisatie, Inhuur en Arbeid, werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid.

Frank Mester, Chief Digital Officer, MvR Digital Workforce is lid van de adviesraad van het congres HRM in de overheid.

Frank zegt: “De rol van HRM bij de komst van de Digital Workforce; een simpele eye-opener waar iedereen bij HRM mee te maken gaat krijgen.”

Frank is auteur van diverse RPA en AI documenten, op het snijvlak van Mens en Werk. Lees meer

Zijn drijfveer is het opzetten van nieuwe activiteiten, met mensen die er voor gaan en producten die nieuw en interessant zijn. Hij is een hands-on manager die het praktische werk niet uit de weg gaat, mensen vertrouwen en verantwoordelijkheid geeft en in de hektiek van alle dag de lange termijn visie niet vergeet.

Heeft u een inspirerende praktijkcase toegespitst op de overheidssector en bent u werkzaam in de overheid? Dien dan vóór 1 februari uw suggestie in!

OVERZICHT NIEUWS