Ik ga zwemmen…. ♫♪…. in de baas zijn tijd!

Ik ga zwemmen…. ♫♪…. in de baas zijn tijd!
Van 9 tot 5 met een prikklok op kantoor naar tijd- en plaats onafhankelijk werken: de veranderingen gaan snel. Tevreden en florerende medewerkers vraagt om leiderschap dat is gebaseerd op het geven van vertrouwen en niet op controle. Geven we dat echt? Durven we medewerkers echt los te laten om ze zo optimaal te laten presteren? Hoe blijven we veerkrachtig in het ‘Nieuwe Normaal’? Met wat prikkelende voorbeelden neemt Joost je mee naar de ervaringen in de praktijk. Mag jij zwemmen in de baas zijn tijd?

10 JAAR HRM IN DE OVERHEID IN BEWEGING: Hoe veerkrachtig is jouw organisatie in een veranderende overheid?
HRM in de Overheid is reeds 10 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid.

Save the date: 21 april 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Aanmelden

OVERZICHT NIEUWS