Aanbesteden van flexibele arbeid als overheidsorganisatie

Aanbesteden van flexibele arbeid als overheidsorganisatie
De arbeidsmarkt is krap en dynamisch. Uitzenden, payroll, detacheren en zzp zorgen voor wendbaarheid en efficiëntie om hiermee om te gaan. Een aanbesteding is voor een overheidsorganisatie dé kans om hierin de juiste partner te vinden. Een partner die past bij jouw organisatie én waarde toevoegt. Tijdens deze interactieve praktijkcase vertellen we je meer over aanbesteden van flexibele arbeid, de valkuilen en best practices.

Deze praktijkcase wordt aangeboden door Driessen en vindt plaats van 11.00 – 11.40 uur, tijdens het jaarcongres HRM  in de Overheid op donderdag 21 april a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

10 JAAR HRM IN DE OVERHEID IN BEWEGING: Hoe veerkrachtig is jouw organisatie in een veranderende overheid?
HRM in de Overheid is reeds 10 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid.

Save the date: 21 april 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

OVERZICHT NIEUWS