Een eigen online academie, hoe zet gemeente Berkelland dit succesvol in?

Een eigen online academie, hoe zet gemeente Berkelland dit succesvol in?
Begin 2021 zijn Annemieke Bak en Femke Roerdink van gemeente Berkelland aan de slag gegaan met het oriënteren voor een online leeromgeving. Ze wilden van de leeromgeving een plek maken voor zowel online als offline ontwikkelmogelijkheden voor de collega’s van gemeente Berkelland. Door goed samen te werken, heeft gemeente Berkelland het op korte termijn voor elkaar gekregen om hun medewerkers op een persoonlijke manier te laten leren. Tijdens deze sessie zullen Annemieke en Femke samen met Martine, Learning professional bij SkillsTown, je meenemen in de lessen en successen die gemeente Berkelland heeft opgedaan bij het aanschaffen en implementeren van deze online leeromgeving.

Deze praktijkcase wordt aangeboden door SkillsTown en vindt plaats van 11.00 – 11.40 uur, tijdens het jaarcongres HRM  in de Overheid op donderdag 21 april a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

10 JAAR HRM IN DE OVERHEID IN BEWEGING: Hoe veerkrachtig is jouw organisatie in een veranderende overheid?
HRM in de Overheid is reeds 10 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid.

Save the date: 21 april 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

OVERZICHT NIEUWS