Cum Laude of Cum Fraude? Heeft uw personeel écht zijn diploma behaald?

Cum Laude of Cum Fraude?
Heeft uw personeel écht zijn diploma behaald?
Diplomafraude is aan de orde van de dag; geregeld lezen we krantenkoppen over diplomafraude. Mijn diploma’s (voorheen Diplomaregister) biedt een uitkomst en gaat diplomafraude tegen! De diplomahouder kan een gratis digitaal uittreksel uit via Mijn diploma’s downloaden. Dit is een officieel bewijs van het behaald diploma. Hiermee kan digitaal, gratis en snel een behaald diploma worden aangetoond.
Kent uw personeel het E-portfolio van Europass al? Hier kan gratis gebruik van worden gemaakt. Je uploadt het uittreksel uit Mijn diploma’s in je portfolio en deelt je gegevens via een link met wie jij dat wilt.
Meer weten over hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn? Kom dan naar onze workshop over Mijn diploma’s en Europass.

Deze praktijkcase wordt aangeboden door Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en vindt plaats van 11.45 – 12.25 uur, tijdens het jaarcongres HRM  in de Overheid op donderdag 21 april a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

10 JAAR HRM IN DE OVERHEID IN BEWEGING: Hoe veerkrachtig is jouw organisatie in een veranderende overheid?
HRM in de Overheid is reeds 10 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid.

Save the date: 21 april 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

OVERZICHT NIEUWS