Onboarding binnen de rechtspraak

Onboarding binnen de rechtspraak
De Rechtbank Amsterdam heeft, net als veel andere rechtsprekende organisaties, het afgelopen jaar de stap gemaakt naar het deels digitaliseren van hun inwerktraject met behulp van de onboarding app. Tijdens onze sessie zullen wij u meenemen in onze overwegingen en uiteindelijk de reden waarom we dit met behulp van de tool van Appical zijn gaan invullen.

Deze praktijkcase wordt aangeboden door Appical en vindt plaats van 11.00 – 11.40 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Overheid op donderdag 21 april a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

10 JAAR HRM IN DE OVERHEID IN BEWEGING: Hoe veerkrachtig is jouw organisatie in een veranderende overheid?
HRM in de Overheid is reeds 10 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid.

Save the date: 21 april 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

OVERZICHT NIEUWS