ICT en HR

ICT en HR
Binnen HR worden veel processen vaak nog inefficiënt uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat een groot deel van het HR-budget opgaat aan administratieve taken en handelingen, uitgevoerd door overgekwalificeerd personeel. Door het inzetten van automatisering, het herinrichten van administratieve processen en het vervolgens automatiseren en digitaliseren is een significante optimalisatie in tijd en betrouwbaarheid te bereiken. Het begint met een doordachte strategie, vervolgens een realistisch plan en tenslotte een degelijke implementatie.

Deze praktijkcase wordt aangeboden door ADP en vindt plaats van 11.45 – 12.25 uur, tijdens het jaarcongres HRM  in de Overheid op donderdag 21 april a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

10 JAAR HRM IN DE OVERHEID IN BEWEGING: Hoe veerkrachtig is jouw organisatie in een veranderende overheid?
HRM in de Overheid is reeds 10 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid.

Save the date: 21 april 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

OVERZICHT NIEUWS